Probioottiset tuotteet

Luonnonmukainen Esse-sarja osana ihonhoitoa

Esse SKINCARE - Ihonhoitosarja

Ilman mikrobeja ihosi ei kykene sen perustoimintoihin ja sen ikääntymisaste kasvaa nopeasti.

Esse luo iholle ympäristön, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua. Se käyttää prebiootteja ravitakseen valikoituja hyviä mikrobeja ja käyttää ELÄVIÄ probioottisia mikrobeja kahdessa seerumissaan tehdäkseen funktionaalisia muutoksia ihon mikrobiomiin. Esse ei usko ihon vahingoittamiseen lyhytaikaiseten tulosten saavuttamiseksi, vaan se parantaa ihon terveyttä näin hidastaakseen sen ikääntymistä pitkällä aikavälillä.

Alusta asti me olemme pysyneet uskollisina perusperiaatteillemme: Esse on sertifioidusti luomua, vegaaninen ja eläinkokeeton. Me tuemme reilua kauppaa ja olemme hiilineutraali yritys.

Esse tuotteet

Luomukosmetiikkaa

PäiviDayn puodista luonnonkosmetiikkatuotteet myös kotiin.

Tuotteiden käytön opastus ja kotihoidon rutiini räätälöidään henkilökohtaisesti. Puoti avoinna joustavasti sopimuksen mukaan.

Tervetuloa ostoksille!

Uusi tuotesarja - Suomalainen Scandinavian Skin Candy

Suomalainen Scandinavian Skin Candy on brändi, jonka patentoiduille Xylitolia sisältäville karvanpoistomassoille on myönnetty myös avainlipputunnus. Xylitoli tekee karvanpoistosta tehokkaan, ihoa kosteuttavan ja hygienisen. Xylitolin myötä massat sisältävät sokerialkoholeja, jotka tekevät tuotteesta kosteuttavampia ja antibakteerisia.Massa tarttuu vain ihokarvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon jättäen ihon hoidon jälkeen sileäksi ja pehmeäksi.
 
Skin Candy karvanpoistomassat ovat kaikki luonnollisia…niin luonnollisia, että niitä voisi jopa syödä! Koska karvanpoistomassat on valmistettu puhtaista luonnollisista raaka-aineista, ne eivät sisällä säilöntäaineita tai kemikaaleja.
Skin Candyllä poistetaan karvat niiden kasvusuunnan mukaisesti, jolloin ne irtoavat helposti ja luonnollisesti. Näin voimme myös minimoida epämiellyttävien sisäänkasvaneiden karvojen syntymistä.
 
Skin Candy karvanpoisto heikentää myös karvan kasvua. Käymällä säännöllisesti Skin Candy karvanpoistossa huomaat eron jo muutaman hoitokerran jälkeen. Alkuun sokeroinnissa kannattaa käydä 4-6 vkon välein ja jatkossa tarpeen mukaan.
Skincandy

Anna sisäisen kauneutesi näkyä!